8.11.06

L'ASSOCIACIÓ ACONSEGUEIX QUE ES "DIGNIFIQUI" EL TANCAMENT DELS BAIXOS DEL CARRER VALLDOREIX ON S'HI HA D'UBICAR EL MERCADONA

Les teles malmeses i pudrides que cobrien el baixos de la finca per impedir el pas, han estat retirades i substituides per una tanca metàl.lica. L'empresa que gestionava l'arranjament del local, va ser sancionada per part de l'ajuntament, com a resposta als escrits i denúncies realitzades per l'Associació Veïnal del Centre-Estació.

El passat mes de juny l'Assoaciació Veïnal del Centre-Estació va fer una denúncia, a petició dels veïns i veïnes i comerços, a l’ajuntament de l’estat lamentable en que es trobava la cobertura de la façana dels baixos del nº 44 del carrer Valldoreix propietats de la firma FISAC 2005, SL i RAMIR SET, SL. Aquest va requerir per via administrativa l’acompliment d’una resolució, com ara l’el.laboració del projecte i l’arranjament provisional en el termini de deu dies. Transcorregut un temps prudencial -després de l’estiu- aquesta Associació va insistir en la denuncia a través del registre general i l’ajuntament va procedir a la sanció administrativa (750 euros) per incompliment de la resolució dictada anteriorment i en el supòsit de seguir incomplint en el termini establert la imposició de noves sancions. Per tant cal dir que l’actuació de l’Associació en aquest sentit ha aconseguit arranjar un problema que havia estat insostenible en el carrer Valldoreix. Ens podem felicitar.

2 comentaris:

CENTRE-ESTACIÓ ha dit...

Ja era Hora !!!

Anònim ha dit...

Felicitats... i gràcies per preocupar-vos pel benestar de la gent. Realment ens a anat de pels desenvolupar alguna malatía extranya, doncs les teles feien molta pudor que s'incrementava a diari, doncs tots els gossos de la zona anaven apart a pijar. Gràcies per oferir-nos seguretat, doncs apart era perillós, doncs amb la tela ni tan sols aïllaven el pas a la zona d'obres. VISCA L'ASSOCIACIÓ ... i ara a pels graffitis. De nou, gràcies.