30.10.07

Sol.licitem una reunió informativa per l'eix de vianants

Donat l’inici de les obres en el carrer i Passatge Rosselló, un cop finalitzades les del carrer Sant Bonaventura, i donat que en principi aquest tram d’obres s’havia de realitzar en dues fases.

Hem sol.licitat a l'ajuntament de Sant Cugat una sessió informativa pública pels veïns i veïnes i comerciants.

Ja que entenem el problema logístic i la dificultat que tots els establiments comercials han de tenir a l’hora de la càrrega i descàrrega en unes vies vianantitzades, i que en un futur estaran regulades per un sistema de pilones amb una dificultat d’accessibilitat augmentada.

Comprenem les possibles circumstàncies que en les properes setmanes i mesos patiran tots els comerços de la zona amb l’arranjament del carrer i passatge Rosselló, creant un excés de circulació pel carrer Valldoreix, per això volem destacar la nostra preocupació per aquesta coordinació, per aquesta minva de seguretat per part de veïns, veïnes i vianants, per això és necessari la col·laboració de tots els sectors implicats.

Per això creiem necessària una reunió pública informativa en que hi hagi els representants veïnals, els comercials, i l’ajuntament (àrees afectades) per veure quina planificació i quina serà la coordinació en el proper període, fins que finalitzin les esmentades obres.

Aquest escrit for adreçat al Sr. Jordi Joly Tinència d’Alcaldia d’Economia i Organització
A l’atenció del Sr. Josep Romero Regidor de Comerç, Indústria i Serveis, i Mobilitat (aleshores encara exercia el càrrec) i en varem fer arribar una còpia a la Sra. Dolors Presidenta de l’Associació de Comerciants del Centre-Estació.