30.5.07

CONCURS DE FOTOGRAFIA POPULAR

L’Associació Veïnal del Centre-Estació organitza un concurs popular de fotografia amb el nom FEM BARRI! i dins del marc de la Festa Major. Aquest és de lliure expressió sobre el barri. El format pot ser tradicional, digital, blanc/negre, de color, brillant o mate. En aquest concurs hi pot participar tothom i de qualsevol edat.

El jurat el composaran professionals i afeccionats a la fotografia i membres de la junta. Hi haurà diferents premis, valorant l’espontaneïtat, l’originalitat, la recerca d’indrets i la tècnica. Aquests es lliuarran en el sopar veïnal de Festa Major al c/. Sant Antoni (Plaça dels Pous) el divendres 29 de juny.

El lloc d’entrega és als estudis fotogràfics ENFOC (Manel Farrés,6) i CONTRALLUM (plaça Octavià 1) i el plaç del 15 de maig fins el 25 de juny

Les Fotografies quedaran exposades a la Unió Santcugatenca (c/. Anselm Clavé 17 - de 9 a 1 i de 17 a 20h.) del 25 de juny fins el 8 de juliol a la UNIÓ SANTCUGATENCA

Volem agraïr especialment la col.labora´ció d'empreses, entitats i comerços del barri: Comissió de Festa Major de Sant Cugat, Parc de Collserola, La Unió Santcugatenca, restaurant Ca l’Àvia, Estudi fotogràfic Enfoc, Papereria Arpali, Diari de Sant Cugat, Estudi Fotogràfic Pinhole, Centre Terapèutic Susana Nicoletti, restaurant Guiomar, llibereria Alexandria, Flors i plantes Amazonia.

Esperem tenir bones fotografies.


PARTICIPA-HI !!!


FEM BARRI