4.12.09

Reunió amb els Mossos d'Esquadra

Ahir varem tenir una reunió conjunta amb altres associacions de veïns i veïnes i els Mosos d'Esquadra, ens van explicar l'operatiu nadalenc Grèvol, que consisteix amb una major presència del cos i de passajades de patrulles de mossos i patrulles mixtes amb la Policia Local.

També ens van demanar que tot allò que sigui denunciable que ho fem com a veïns i veïnes. Si telefonem directament al 112 (que és el telèfon d'emergències) ens derivaran al cos competencial (Policía Local, Mossos d'Esquadra, Bombers, serveis sanitaris...). És important que aquest nadal especialment estiguem atents als petits furts o robatoris i que augmentem la vigilància.


Està clar que si els ciutadans o ciutadanes no denunciem fets delictius o possiblement delictius, qui s'encarrega de la nostra seguretat no pot fer res perquè ho desconeixarà.


Aquest contacte amb els mossos ja fa un parell d'anys que funciona, i reclamem a l'ajuntament que faci el propi amb la Policia Local (que és tant nostra com els Mossos d'Esquadra). Això si, l'experiència ens demostra que sempre que els hem necessitat, han respòs amb una gran professionalitat, des d'aquí el nostre reconeixament a la seva dura tasca.