5.12.09

L'Associació aconsegueix més visibilitat en un pas de vianants


En el passat més de novembre l'Associació Veïnal va participar en el Consell de Mobilitat Municipal, en ell hi va fer un seguit de demandes per a millores.Pel que fa al carrer Lluís Companys des de l'Associació es va demanar:
- Millora de la visibilitat en el pas de vianants del carrer a l'alçada de Mercè Rodoreda, on uns contenidors tapaven la possibilitat de visió dels conductors a l'hora del creuament dels vianants.

- Extracció del "pal" telèfònic del mig de la vorera a l'alçada de la plaça de la Unió.

- La incorporació de tres "bams" reductors de velocitat com en altres llocs del municipi.

- El desplaçament de la línia del semàfor a l'alçada de Martorell, ja que aquest origina un colapse i evita que els cotxes en direcció Valldoreix i Mirasol quedin "atrapats".

- Millora de senyalització i il.luminació dels passos de vianants a l'alçada de Torrent de la Bomba, Baixada del Colomer, Mercè Rodoreda i Rosselló.

- La instal.lació d'un nou pas de vianants a l'alçada del carrer Esperanto.

Totes aquestes propostes varen ser recollides per l'equip tècnic de mobilitat de l'ajuntament, de moment només una d'aquestes mesures ha estat adoptada per l'ajuntament: la de millora de visibilitat del pas de vianants. Ho celebrem i esperonem a seguir amb les demès.

Aquest és el segon pas de vianants que logra modificar l'entitat, recordem que el primer va ser el de Lluís Companys amb Rosselló, amb la proposta també de la zona de càrrega i descàrrega.