21.3.16

L'entitat posa en marxa el Taller de prevenció i evasió davant una agresió sexual

Coincidint amb la celebració de el “Dia de la Dona Treballadora” La Asociació Veïnal del Centre Estació ha organitzat forma gratuïta el Taller de “PREVENCIÓ I EVASIÓ DAVANT UN AGRESSOR SEXUAL” de els dies 9,10 i 11 de març.

El dia 9 es va parlar de la Prevenció davant una agressió sexual,. en aquesta sessió hem contat amb la presència de Susanna Pellicer, Tinèt d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Mayte Perez regidora de Comerç i pressenta del Consell de Barri Centro- Oest i de Pere Soler regidor i cofundador d'aquesta associació veïnal.

El dia 10 hem realitzat una classe practica de Defensa i esquiva d'una agressió en gimnàs MC, del carrer Sant Antoni.

El dia 11 es tracto el tema de l'Actuació després d'una agressió sexual.


El taller ha estat impartit per Lourdes Rubi, persona amb llarga experiència en aquests temes i reconeguda com a finalista en en el X Premi 25 de novembre- Dia internacional per a l’ Eliminació de la violència vers als Dons. Organitzat pel Ajuntament de Barcelona en 2015.
El suport rebut per part de l'Ajuntament de Sant Cugat des del departament de Benestar i Ciutadania-Igualtat i del Gimnas MC, que ens ha cedit les seves instal·lacions, juntament amb L'èxit de participació en el taller ens fa pensar a repetir aquesta experiència en properes edicions