21.3.16

"ESTRENANT POEMES"

L'entitat inicia un nou cicle cultural amb la lectura de poemes pels seus propis autors.


Mentre rebíem les gotes d'aigua pels carrers de la nostra ciutat, una pluja de paraules, belles i afilades, queia a l'interior del Centre d'Art Maristany amb les personalíssimes veus de les poetesses Dolors Renau i Rosa Masip, i dels poetes Txema Anguera i Pepe-Jesús Sánchez.


Dolors Renau va obrir l'acte amb una crida per la creativitat i la llibertat, afirmant amb rotunditat la capacitat de qualsevol persona per a ser creativa, i com l'escriptura creativa obre les portes de la llibertat i del coneixement.

Els poemes d'aquests quatre autors van omplir l'espai del Centre Maristany, on el públic interessat va omplir la sala. Entre els versos i les paraules, vam poder gaudir de les notes de tres músics novells, Maria Boqué i els germans Mateo i Lluís Beceiro, que van interpretar partitures de Schumann i Niels Gade.


Amb aquesta convocatòria, l'Associació de Veïns del barri de Centre-Estació de Sant Cugat dóna un primer pas aquesta temporada, que tindrà la seva continuació en pròxims esdeveniments culturals que anunciarem oportunament.
Pablo Beceiro.

Us deixem una mostra: 


Dolors Renau recita...