8.7.11

Exhibició de Hip Hop



Ha estat el primer any que hem muntat aquesta activitat a la plaça Lluís Millet, ens hem quedat sorpresos de la resposta ciutadana que hi ha hagut, calculem que d’entre 600 i 700 persones han gaudit d’aquesta activitat (entre nens, adolescents i adults espectadors). L’activitat s’ha desenvolupat en dos parts diferenciades:



- Exhibició gratuïta de 7 grups de Hipo Hop de l’Escola Sant Cugat, entre ells els campions d’Espanya en categoria infantil, que és qui es va emportar més aplaudiments. L’escola Sant Cugat ha fet un gran esforç i tot i no cobrar cap despesa per les seves actuacions ha gaudit d’un berenar per a tots els seus ballarins i ballarines.



- Espectacle “para parar un tren” a càrrec del grup Excelencia, combina un fil argumentari amb petites coreografies i “gestos” de Hip Hop. Al final la responsable de la companyia va oferir una master class on més d’una trentena de joves hi van participar.



En fem una valoració molt positiva per la resposta ciutadana i el goig que feia la plaça Lluís Millet plena. També destaquem la participació i predisposició de l’escola Sant Cugat, de les infraestructures facilitades per l’ajuntament així com el tècnic de so. Creiem que és un acte que s’ha de consolidar amb més oferta i obrint-ho a altres entitats o escoles de la ciutat que hi vulguin participar, un acte adreçat a una franja d’edat amb poca oferta a la Festa Major.