8.7.11

Sopar Popular

Ha estat la 7a edició del Sopar, que consisteix en “compartir” plats de tots els veïns i veïnes participants. A mode de “bufet lliure” s’exposen els menjars elaborats i cada participant agafa en una primera ronda el que li cap en un plat. Aquest any hi havia una seixantena de plats de diferent dificultat d’elaboració i d’una varietat gastronòmica i de diversitat geogràfica important, plats de la nostra cuina mediterrània, plats de caire africà i de sudamericans.


La participació aquest any ha vingut marcada per un augment de comensals respecte a l’any anterior, tot i que ha derivat amb un ambient més tranquil donada la nova ubicació de l’escenari i el rebot de so. En total més de 150 persones són les que van gaudir del sopar i que a posteriori va augmentar amb l’inici del ball de Festa Major.




Un cop acabat el sopar varem tenir l’actuació del grup Vinylics (fets a Sant Cugat) i que és el quart any que gaudim de la seva música versionada, no van desmerèixer un nit de festa.




Durant el sopar i l’actuació dels músics, la beguda i les postres s’ofereixen de manera gratuïta fins exhaurir existències. Les postres són coques de Sant Pere de fruita variada que hi col·labora el Forn de l’Estació.